تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس به یمن نقض فاحش منشور ملل متحد است

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس به یمن نقض فاحش اصول منشور ملل متحد و قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 16
کد خبر: ۲۷۳۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه حملات وحشیانه هوایی آمریکا و انگلیس به مناطق مختلف یمن که منجر به شهید و مجروح‌شدن ده‌ها تن از جمله تعدادی زن و کودک بی‌گناه یمنی شد را به شدت محکوم کرد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس نقض فاحش اصول منشور ملل متحد و قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل در خصوص منع توسل به زور و احترام به تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی کشورها است، مسئولیت سازمان ملل متحد و شورای امنیت برای مقابله با نقض و تهدید صلح و امنیت بین‌المللی را خاطرنشان کرد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه تجاوز نظامی مشترک آمریکا-انگلیس علیه مردم مقاوم یمن را در راستای حمایت مستمر این دو کشور از نسل‌کشی مردم مظلوم فلسطین و سرکوب هر نوع همبستگی و حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین دانست و تاکید کرد ریشه ناامنی در منطقه غرب آسیا تداوم کشتار و اشغال در فلسطین اشغالی است که با پشتیبانی همه‌جانبه آمریکا، انگلیس و برخی دیگر از کشورهای غربی استمرار یافته و صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را در معرض خطر کم‌سابقه قرار داده است.

 

بقایی با یادآوری مسئولیت قانونی و اخلاقی همه دولت‌ها و مجامع بین‌المللی و اسلامی برای مقابله با ادامه نسل‌کشی و پاکسازی قومی در فلسطین اشغالی - که با شیوه‌های گوناگون از جمله تحمیل گرسنگی و قحطی بر مردم مظلوم فلسطین در ماه مبارک رمضان صورت می‌گیرد- خواستار اقدام عاجل در این زمینه گردید./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار